Telefonos bejelentkezés +36-30-266-0853

Online-automatikus időpontfoglalási naptár használati útmutató

Online-Automatikus Időpontfoglalási
Naptár Használati Útmutatója

 1. A kinyíló naptár lapon a bejelentkezés blokkban kattintson a "felhasználói fiók létrehozása" linkre.
 2. A lenyíló regisztráció űrlapon a név mezőbe szíveskedjék     beírni   vezetéknevét és keresztnevét. Ezt követően tetszőleges felhasználónév és jelszó adható meg. Az Ön által megadott e-mail címre küldjük ki a fiók aktiválásához szükséges kódot. Amennyiben Ön g-mail címet ad meg, ez esetben foglalása a saját google naptárában is megjelenik, így élvezheti a google calendar használatával járó előnyöket.
 3. A szolgáltatási feltétel elfogadása alatti blokkban megjelenő két szót szíveskedjék beírni, ezzel bizonyítva, hogy Ön nem robot. Ha csak billentyűzetet használ, akkor mind a két szó megjelenítéséhez kérjük használja a blokk alatti görgetősávot.
 4. Kattintson a regisztráció gombra. Kérjük hagyja nyitva ezt az ablakot a regisztráció lezárásáig, mert az aktiváló kód beviteli űrlap mező itt fog megjelenni.
 5. Most nyissa ki e-mail fiókját. Megküldtük Önnek fiókja aktiváláshoz szükséges kódot, valamint felhasználónevét és jelszavát. Szíveskedjék az aktiváló  kódot átmásolni a naptár felett jobb oldalon megjelenő aktiváló kód bekérő űrlap mezőbe és aktiválja fiókját. Amennyiben bármilyen okból ( spamszűrő, internet szolgáltatási zavar, áramszünet stb ) a beérkező, aktiváló kódot tartalmazó e-mailt csak később kapná meg, vagy nem találja azt az ablakot, ahol a regisztrációt végezte, ez esetben újra nyissa ki a naptárat és kattintson az "aktiváló kód beírása" linkre. A kinyíló adatbeviteli ablakba szíveskedjék átmásolni az aktiváló kódot, majd aktiválja a fiókot.
 6. Jelentkezzen be felhasználó nevével és jelszavával.
 7. Szíveskedjék a naptárban Önnek alkalmas foglalható időpontot keresni.  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a foglalt időtartamot jelző kék színjelölés tájékoztató jellegű, a foglalások kezdetét és végét óra-perc pontossággal jelző bejegyzések a kék színű "elfoglalt" sávra kattintva a kinyíló buborékban olvashatóak.
 8. Amennyiben megtalálta az Önnek megfelelő időpontot, akkor szíveskedjék a bejelentkezés blokk alatti ITA BC blokk időpontválasztás részét megkeresni. Kérjük, hogy a dátumot az üres dátummezőtől jobbra található kis naptár ikonra kattintva a felnyíló naptárban szíveskedjék kiválasztani, rákattintással. Ezután válassza ki az időpontfoglalás kezdetét óra és perc megjelölésével. Ha mégsem találna a rendelkezésre álló foglalható időpontok között Önnek megfelelőt, akkor szíveskedjék telefonálni, hogy megegyezhessünk az Önnek is megfelelő időpontban. Megegyezés esetén a megbeszélt időpontot foglalhatóvá tesszük.
 9. Válasszon a tevékenységtípusok közül. Vizsgálat új beteg ( ha Ön még nem járt rendelőkben, időigény fél óra ), vizsgálat régi beteg ( ha Ön már járt rendelőnkben, időigény fél óra ), kontroll ( időigény negyed óra ), CT konzultáció ( általunk kért és partnerünknél készíttetett CT kiértékelése,  időigény negyed óra ). Az üzletkötőket kérjük, hogy a tevékenység típus listából válasszák az "üzleti ajánlat ismertetése 15 perc" menüpontot.
 10. A megjegyzés rovatba szíveskedjék beírni elérhetőségi telefonszámát, amennyiben az eltér az emelt díjas sms elküldésére használt telefon számától. Szíveskedjék pár sort írni, hogy ki a beteg, és milyen problémával keresi meg a rendelőt.
 11. Kattintson a „foglalási kód kérése” gombra.
 12. A naptár felett zöld háttérrel jelenik meg az sms-ben elküldendő kód és az a telefonszám, amelyre a kódot tartalmazó sms-t küldeni szükséges. A kód elküldéséhez 5 perc időkeret áll rendelkezésre. Kérjük figyeljen arra, hogy az elküldendő kód két részből áll, a két rész között szóközzel. Az 5 perces időlimit letelte után a naptár feletti blokk vörös háttérben figyelmeztet az időkeret leteltére, ezzel egyidejűleg a naptárban megjelenő foglalás, ami a kódot tartalmazó sms beérkezéséig csak „előfoglalás”, törlődik.  Természetesen ezután újra lehet próbálkozni. Kérjük vegye figyelembe, hogy a foglalt és a rendelkezésre álló időpontok a  naptárban résztvevők új bejegyzéseinek, módosításainak megfelelően folyamatosan változnak. Ha Ön az időpont kiszemelése és a foglalási folyamat között hosszabb időt hagy, ez esetben mindig frissítse a naptárat, hogy az aktuális információk alapján végezhesse az időpontfoglalást.
 13. Amennyiben foglalása sikeres, ez esetben a naptár felett zöld háttérrel megjelenő információ erről Önt tájékoztatja, ezzel egyidejűleg válasz sms-t kap, amely nyugtázza a tranzakció sikerességét,  tartalmazza a foglalási kódot, továbbá a lefoglalt időpontot. Telefonszámláját az Ön mobilszolgáltatója 1.500-Ft + ÁFA összeggel terheli meg. Az emelt díjas sms bruttó összegével csökkentjük a rendelési díjat. Emelt díjas sms szolgáltató partnerünk a
 14. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendszer által generált kód sms-ben történő elküldése kapcsán a pontatlan, téves beírásból, továbbá az 5 perces időkorlát letelte utáni sms küldésből eredő károkért sem a foglalási naptárat biztosító ITanalyst Kft., sem a fül-orr-gégészet, gyermek fül-orr-gégészet rendelőt üzemeltető Meditrex Kft., sem az emelt díjas sms rendszert biztosító Voxinfo Kft., sem az Ön mobilszolgáltatója felelősséget nem vállal.


 
Online időpontfoglalási rendszer eléréséhez kérjük kattintson a képre.
 
Online időpontfoglalás
 
 
Szomorú smile
 
-Itt a kezemben a telefon, de a számítógépem meg otthon van.
-Nem értek a számítógéphez.
-Itt nézegetem a weblapjukat, de nincs e-mailem és fogalmam sincs róla hogyan kell e-mail
fiókot   létrehozni.
-Nem tudok kapcsolódni az internetre.
 
Doktor smile
 
Semmi baj. Írjon „orvos” szóval kezdődő sms-t.  Az „orvos” szó után szóközt hagyva szíveskedjék megadni nevét és elérhetőségi  telefonszámát,  amennyiben az különbözik az sms-t küldő telefonszámtól. Küldje el az sms-t  a  06-90-648-048 számra. Telefonszámláját az Ön mobilszolgáltatója 1.500-Ft + ÁFA összeggel terheli meg. Az emelt díjas sms bruttó összegével csökkentjük a rendelési díjat. Emelt díjas sms szolgáltató partnerünk a
 Az sms válaszüzenetben kiküldött telefonszámot szíveskedjék felhívni, bediktálni a válaszüzenetben közölt azonosítót, majd  időpontot egyeztetni.  Ezt követően az időpontfoglalást elvégzik Ön helyett.

Online időpontfoglalás

Térkép Budapest XI. ker. Andor u. 24-28./C

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink - Fül-orr-gégészeti magánrendelés

Rendelőnkben teljes körű fül-orr-gégészeti vizsgálatot végzünk. Betegek fogadása minden nap, csak előzetes telefonon történő időpont egyeztetés alapján.

 • Computeres objektív hallásvizsgálat
 • Teljes fül-orr-gégészeti vizsgálat
 • Arcüreg ultrahang vizsgálat
 • Gyerekfülészeti hallásvizsgálat
 • Endoszkópos fül vizsgálat
 • Mikroszkópos fül vizsgálat
 • Audiometriás hallásvizsgálat
 • Teljes körű ultrahangos vizsgálat
Go to top